Lang erfaring - spesialisering og fornyelse

 

Knut Randem hoppet av sitt første yrkesvalg og tok blant annet høyskoleutdanning mens han startet en karriere innen medier og kommunikasjon. Det skjedde på 80-tallet. Da hadde han noen år som informasjonskonsulent og informasjonsleder i TBK/TBK AS (telekommunikasjon) med ansvar for ulike publikasjoner, profilering og grafisk design.

I 1989 ble Knut redaktør for fagbladet Maleren. Samtidig var han med på å starte opp Byggenæringen (bygghåndverk) og Håndverk & Industri (alle typer håndverk). Knut har vært web-redaktør siden 1996.

 

I 2001 etablerte Knut seg med eget firma innenfor sitt spesialfelt - redaksjonell omtale av bygghåndverksfag. Begge de tidligere publikasjonene var lenge med på laget etter denne tiden. Samtidig begynte samarbeidet med WorldSkills Norway hvor bygghåndverksfagene fikk selskap av de fleste typer håndverksfag. Knut kan skrive om alt fra gullsmed og urmaker til grovsmed og murer.

 

Randem Media AS har også produsert kundemagasiner for blant andre Velux takvinduer og Kone heis.

 

Fornyelse og nysgjerrighet er viktig i vår bransje og vi har ligget i forkant på nett. Med over 10 år på Facebook har vi opparbeidet en betydelig kompetanse i bruk og forståelse av Facebook og andre sosiale nettverk.

 

I 2012 startet vi utenfor nisjen, men med personlig interesse: Magasinet Bobilverden.no er et rent nettmagasin. Dette magasinet har etablert en solid posisjon og stor leserskare. På Facebook har dette magasinet om lag 30.000 tilhengere, takket være vår kompetanse på sosiale medier. Fra 2013 har vi også hatt redaksjonelt og teknisk ansvar for produksjonen av fagbladet Murmesteren.

 

Det er med hånden på hjertet vi trygt kan anbefale oss selv.

 

Knut Randem fotografert av Dag Ivarsøy

Randem Media AS, Rådhusgata 4, N-0105 Oslo,

telefon 22 68 84 60, post(at)randem.no